Duo Milagro In Memoriam

Ellen Verhagen is helaas 20 februari 2022, na een ziekbed, van ons heengegaan.

Dankjewel Ellen, voor je positiviteit en je gedrevenheid tijdens onze samenwerking.

THEATRAAL TANGO CONCERTPROGRAMMA

Duo Milagro

Mirella Reiche (zang)& Ellen Verhagen (piano)

Balada para un Loco

‘El Viaje’

Een ‘reis’-programma van ruim een uur zonder pauze.

VERWONDERD MET EEN LIEFDE VOOR HET LEVEN

In ‘El Viaje (por la Vida con el Tango)’ wordt de luisteraar meegenomen ‘op reis door het leven met de tango’ met voornamelijk liederen van Astor Piazzolla.
De Nederlandstalige verhaallijn die gebaseerd is op de poëzie die de dichter Horacio Ferrer schreef voor de liederen , verbindt de liederen met elkaar zodat de luisteraar die Spaanse taal niet machtig is, weet waarover gezongen wordt.
Na het concert vol verstilling, emoties en opzwepende momenten, gaat de luisteraar met een hernieuwde liefde voor het leven en wedergeboren terug naar huis van de ‘reis’ door het leven.

EERDERE LOCATIES

Slot Loevestein in Poederoijen, Kasteel de Haar in Haarzuilens, Waalse Kerk in Breda, Witte kerkje in Huis ter Heide, Stadszaal Culemborg (fusion met Flamenco), Mosterdzaadje in Santpoort, Funenconcerts in Amsterdam, Lek Art Kunstmanifestatie in Culemborg, Steinway Center in Alkmaar, Theater aan de Slag in Culemborg, Pianolamuseum in Amsterdam, Metaal Kathedraal te Utrecht .

ACHTERGROND DUO MILAGRO

Mirella Reiche (sopraan) en Ellen Verhagen (pianist) vormen sinds begin 2010 een Tango Duo. Zij ontmoetten elkaar eind 2009 tijdens het tangodansen en spraken hun gezamenlijke wens uit om liederen van Astor Piazzolla te gaan spelen.
Hun eerste optreden was in februari 2010 op de Tango salon in Culemborg waarna meerdere optredens volgden. In november 2010 werd voor het eerst het concertprogramma ‘El Viaje’ in de Waalse kerk te Breda en Het Witte Kerkje in Huis ter Heide uitgevoerd.

Voor boekingen Duo Milagro: ellen.verhagen@ziggo.nl

impressie El Viaje